top of page

Rolluiken, zonwerend, inbraakwerend én isolerend

Rolluiken weren inbrekers, nieuwsgierige blikken, geluid, direct zon- en daglicht en vergroten de isolatiewaarde van uw woning. Daviroll is gespecialiseerd in rolluiken en voorzetrolluiken, zowel met pvc als alu geïsoleerde lamellen, zowel manueel als elektrisch te bedienen en verkrijgbaar in alle mogelijke RAL-kleuren!

Nu mogelijk met zonnepanelen van Somfy.

Automatisatie rolluiken

U bent het moe om uw bestaande rolluiken handmatig te bedienen? Daarom zijn uw rolluiken nog niet aan vervanging toe. Schakel Daviroll in. Wij kunnen uw rolluiken motoriseren. Reken op onze expertise om uw rolluiken met een afstandsbediening of met een simpele druk op de knop te bedienen. Met de connexoon van Somfy kan u met een gratis app al u rolluiken vanop afstand, met via weekplanning bedienen.

Onze elektrische rolluiken zijn uitgerust met Somfymotoren, voor een maximum aan akoestisch comfort met een uitzonderlijk stille motor, zowel binnen als buiten. Rolluikexpert Somfy levert al 4 decennia lang betrouwbare kwaliteit en slimme oplossingen in motorisering.

somfy

Neem direct contact op via het contactformulier als u meer wenst te weten over onze diensten of om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

bottom of page