top of page

BOUWVERLOF

vrijdag 05/07/24 tot en met maandag 29/07/24

Daviroll, buitengewoon in raamdecoratie

Met de raamdecoratie van Daviroll haalt u op en top kwaliteit in huis. We vertrouwen op het Belgische label DIAZ om uw ruimten een maximum aan gezelligheid, comfort en functionaliteit te bieden.

Gordijnen maken een comeback en terecht: deze decoratieve raamdecoratie biedt een grote meerwaarde om uw interieur mooi aan te kleden. Daarnaast hebben gordijnen ook zonwerende en isolerende eigenschappen.
Daviroll heeft alle oplossingen in huis om uw ramen van de perfecte gordijnen op maat te voorzien.

DIZZ-LOGO.png

Overgordijnen zijn in raambekleding een synoniem voor veelzijdigheid. Nagenoeg elke interieur kan aangekleed worden met overgordijnen en dit sinds jaar en dag. In moderne villa’s zien we veel lichte stoffen die strak geconfectioneerd worden. In klassiekere interieurs kan er geopteerd worden voor stijlvolle dessins in zwaardere stoffen die de grandeur van het interieur sterk accentueren.

Alle confectie van gordijnen gebeurt bij Diaz in eigen atelier in België. U kan er vanop aan dat vakmanschap hier voorop staat zodat u gordijnen een echte eyecatcher worden in uw interieur.

Bij het verwerken van overgordijnen kan u kiezen uit verschillende confectie opties. Ze bepalen in grote mate het uitzicht van uw gordijn.

Dizz

Collectie

Kijk op onze site http://www.dizz-design.eu/nl voor verder inspiratie op te doen en mee te zijn met de nieuwe collecties!

Overgordijnen

Kies uit grote collectie stoffen zonwerende, isolerende, verduisterende functies mogelijk manueel - elektrisch

Vouwgordijnen

Grote maten mogelijk zonwerende, isolerende, verduisterende functies mogelijk manueel - elektrisch

Breng een bezoek aan Daviroll en kom uw keuze maken

bottom of page